top of page
Udtalelser

Udtalelser fra kunder

Læs med her og se hvad andre siger om Kildens Kraft

Jeg faldt over Heidimayas opslag om chock release. Et gratis forsøg men jeg havde hårrejsende chock tilbage.

Vi fandt to hæslige situationer vi arbejdede og gjorde dem åbne. For mig var nemt at være åben i samarbejdet med Heidimaya. Hun har en fantastisk åben healende energi. Det er meget trygt og healende at være i hendes hænder. Det bløde tybomâl er ekstra urenergi.

Derfor kunne vi komme langt ned i min barndom hvor jeg som 4 årig fandt energi og overskud til selv at styre. Fantastisk vi healede mig som 4 årig næste gang bliver jeg 68

Kh Flemming

Kære Heidimaya

Da jeg stod udenfor Din dør var jeg både nervøs og spændt, og havde lidt sommerfugle i maven. Men jeg behøvede nu ikke at være nervøs, for Du er sød, nem at tale med og helt nede på jorden. 

Jeg bankede på, og Du åbnede døren og bød mig indenfor. Vi sad lidt og talte om forskellige hverdagsting, og om hvordan jeg havde det. Så kom Du stille ind på, hvordan massagen skulle foregå og hvad mine forventninger til massagen (Sanse Sensuel Massage) var. Jeg følte mig hurtigt tryg og godt tilpas i Dit hyggelige og dejlig opvarmede rum. 

Massagen skulle foregå på en firkantet madras på gulvet. Der var levende lys og dejlig musik. Jeg fik besked på at klæde mig af, tage en sarong på og sætte mig på madrassen. Da Du også havde sarong på, kom Du hen og satte Dig ned overfor mig. Du tog mine hænder i Dine og vi lukkede vores øjne. Sådan sad vi i nogle minutter - i stilhed inden Du bad mig om at ligge mig på maven. Du sørgede for at jeg havde det godt og lå behageligt. Du spurgte mig inden massagen begyndte, om jeg ønskede lingam masage. Så startede Du med at ligge noget tyndt og let stof over mig, som Du bevægede rundt på min ryg og ben for at stimulere mine sanser. Derefter begyndte Du at massere min ryg, ben og arme med en dejlig varm olie. Der var ikke et sted på kroppen, der ikke blev berørt. Du brugte arme, ben og kroppen til at massere med. Mensjeg lå der og nød energiens bevægelse rundt i kroppen, og den tiltog og aftog, var tiden til at vende mig om kommet alt for hurtigt. Så begyndte massage af forsiden af kroppen. Der var heller ikke nogle steder, der blev glemt. Alle dele af kroppen blev masseret, også ørerne. Lingam massagen som jeg sagde ja til indgik i massagen som en del af kroppen og var rigtig dejlig. Så igen var det bare dejligt at ligge og nyde energien bruse frem i kroppen, og de følelser der kom sammen med den. 

Jeg har nu besøgt Heidimaya en del gange, og det som jeg stadig husker som værende essensen af massagen er den følelse af tryghed og interesse Heidimaya udviser. Heidimaya har en ægte interesse i at jeg skal have en god massage og tager sig god tid til det. Det er ikke sidste gang jeg besøger Heidimaya, og jeg kan varmt anbefale hende. 

Ole

De-armering

Jeg må¨sige, at jeg ikke helt vidste hvad jeg havde booket tid til, da jeg første gang bookede en tid til en de-armering. 

Første gang skulle jeg lige vænne mig til tanken om, at nogen skulle berøre mit hemmelige eller forbudte sted(anus) Det var ikke noget jeg havde prøvet før, så det krævede lidt tilvænning. Jeg må sige, at jeg som mand, nok havde tanken, om at det da ikke var et sted man kunne påvirke eller lindre(forløse) spændinger. Men jeg tog fejl. Meget endda. Jeg opdagede en hel ny side og sted i mig, som jeg faktisk ikke anede eksisterede. 

Det var en meget fremmed, men samtidig virkelig dejlig følelse. En varme og sitren tog plads i mit indre. Jeg blev meget overrasket over, hvad dette sted indeholdte af erogene zoner, som gav de dejligste vibrationer og som igen gav en følelse af at noget forløste sig. Jeg havde svært ved helt at styre min krop på flere tidspunkter, da det føltes som om min krop selv tog over. Det var som om der var en bølge af energier indeni mig. Men følelsen var umådelig dejlig og jeg følte mig meget afslappet hele vejen igennem. Jeg havde ikke lyst til at det skulle ende. Jeg var varm og helt afslappet da de-armeringen var slut. Og havde en følelse af taknemmelighed og glæde. 

Der kan gå flere dage før følelsen fortager sig.

Heidimaya, tak for nogle fantastiske oplevelser... Jeg vender tilbage.

Peter N.

Fantastisk sansende massage...

Jeg er en erfaren herre, når det kommer til tantra. Jeg har igennem de sidste 10 år modtaget og selv givet tantra, og havde med mine mange massager, en vis form for forventning til, hvad jeg kunne forvente, da jeg lå mig ned på madrassen hos Heidimaya i Kildens Kraft. Det skal lige siges, at en god ven af mig havde anbefalet mig, at kontakte Heidimaya for at prøve hendes sanse sensuelle massage, da han havde modtaget den flere gange, og synes jeg skulle prøve. 

Jeg følte mig allerede meget velkommen, da jeg trådte ind ad døren i Heidimayas studio, da jeg blev mødt med et stort smil og et "velkommen" 

Heidimaya har et smittende smil og jeg kunne tydeligt mærke at jeg havde valgt rigtigt fra samme sekund jeg trådte ind ad døren. Vi havde en forsamtale, for at finde ud af om der var ting jeg havde brug for at tale om inden selve massagen. Gennem hele massagen/healingen følte jeg en stor kærlighed og empati strømme fra Heidimaya og ind i mig. Noget som gjorde at jeg følte mig meget afslappet og tryg. 

Jeg kan kun sige, at jeg 100% vil anbefale Heidimaya, for hun har en ægtehed og dybde jeg ikke har mærket før i en massage. Så Tak Heidimaya for denne dejlige massage. Jeg kommer helt sikkert tilbage snart. 

Bjørn K.L. 

Min hustru og jeg havde igennem 3 måneder talt om, at tage næste step i vores forhold igennem 11 år, hvor vi gerne ville skabe lidt mere den passion vi havde haft for hinanden, da vi mødte hinanden i starten. Vi havde haft flere forskellige emner oppe til diskussion, og endte med at søge på nettet efter tantra. Dette er et emne vi aldrig har turde snuse til, men nu skulle det være. Og vi tog os mod til, og faldt pladask for Heidimayas beskrivelse på hendes hjemmeside. Det var MEGET vigtigt, at især min hustru ville kunne føle sig tryg og afslappet, da hun var meget nervøs for, hvad vi havde indledt os på, da vi bestilte tid i Kildens Kraft til en sanse sensuel massage for par. 

Det skulle vise sig, at vores fornemmelse af Heidimaya holdt stik. Vi blev mødt med et stort smil både af Heidimaya og hendes assistent. Vi fik serveret dejlig te og vand og sad i omkring 25 minutter, hvor vi talte om alt lige fra vores tanker omkring, at tage springet til, hvad vi forventede(vi forventede ikke rigtig noget, da vi ikke havde prøvet det før, og bare gerne ville have en dejlig oplevelse sammen) Heidimaya forklarede stille og roligt, hvordan det hele ville foregå og spurgte om vi havde nogle ting vi ikke brød os om eller steder vi ikke ønskede at blive rørt. Der var skabt en rigtig hyggelig og varm atmosfære allerede fra start, hvilket gjorde min hustru rolig og gav hende modet til at fortsætte. 

Da den dejligste massage var færdig og vi havde fået vand at drikke og havde "sundet os" efter alle de mange indtryk massagen gav, sad vi lidt sammen alle 4 og talte om oplevelsen. Det var en utrolig dejlig måde at afslutte på, er min hustru og jeg enige om. 

Vi fik sagt, at det ikke var sidste gang vi ville besøge Heidimaya, og tog efterfølgende ud og spise vel afslappede og fulde af glade tanker... 

Tak Heidimaya

Kh. Betina og Anders

Efter flere besøg hos Kildens Kraft vil jeg gerne rose de skønne oplevelser I har givet mig. Jeg sætter stor pris på at det er seriøst, trygt og hyggeligt at være gæst hos jer. Man bliver mødt af smil og venlighed, ligesom, der altid er tid til at småsnakke før og efter seancen. 

Massagen er i særklasse, og jeg har efterhånden besøgt en del steder gennem årene. Jeg har aldrig oplevet så skøn og sansefyldt massage, og man har et brændende ønske om at det aldrig stopper, når man ligger og modtager den. Jeg har prøvet såvel almindelig massage, sanse sensuel massage og senest massage med efterfølgende dearmering. Dearmering var naturligvis lidt grænseoverskridende at beslutte sig for, men jeg må sige, at jeg aldrig har haft så svært ved at ligge stille ;-) 

Bedste hilsner 

Kasper

Jeg har haft glæde af Heidimayas Chok Release terapi i forbindelse med en ubehagelig afskedigelse. Jeg er blevet mere rolig og fået mere jordforbindelse efter blot fire sessioner og genudspilningen af ubehaget er forsvundet. Jeg tror, at Heidimayas behandlingsform kan virke underlig på nogen, men når den virker, hvad er der så at sige... Heidimaya er yderst imødekommende og gør alt, for at man føler sig godt tilpas.

 

Skrevet af Carina, en tilfreds klient

Hej Heidimaya

Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos dig, der er sket en kæmpe selvudvikling ved at jeg kan se jeg ikke længere flygter eller bliver angst på samme måde som jeg gjorde tidligere. Det med at se gamle ting med nye øjne og i nuet Små ting som har ændret på hvordan jeg var som person har vi arbejdet med. Det at jeg nu tør snakke mere frit om hvordan jeg har det som person og ved hvorfor jeg reagerede uhensigtsmæssig i nogle situationer, dette har ændret sig og der dukker nye ting op. Her kan jeg bruge de ting som jeg har lært igennem forløbet.

Tusind tak

Dbh. Heidi

Jeg har ved to lejligheder haft glæde af Heidimaya's dejlige hænder og kan varmt anbefale hende. Med en baggrund i selvhad og selvpineri, som jeg først sent i livet er blevet bevidst om, havde og har jeg jeg behov for at føle mig elsket og æret præcis som jeg er med alle mine fejl og mangler. Jeg prøver at lære at elske mig selv. Det er så vigtigt i forhold til at kunne lære at elske andre og livet i sig selv. Det er svært, men jeg kæmper. Selvfølgelig kan Heidimaya ikke elske alle sine kunder - hun kender os jo ikke til bunds - men det betyder heller ikke noget. Når jeg ligger der i 2 ½ time, og føler Heidimaya's dejlige varme hænder mod min krop, så føler jeg mig elsket og tager hendes berøring ind, som var det selveste Jomfru Maria, der kærtegnede mig. Det har en magisk virkning. Jeg troede egentlig, at det var noget indre, som kun jeg kunne føle, men de følgende dage mærkede jeg en forunderlig forandring i min forbindelse til andre mennesker. De så på mig med store åbne og tillidsfulde øjne, som om vi pludselig var på bølgelængde på en helt anden måde end tidligere. Det var vi måske også. Jeg så, hvordan kvinder følte sig tiltrukket af mig og så ind i mine øjne, som for at få et glimt af alt det smukke derinde, og hvordan deres mænd måtte gribe fat om dem som for at markere deres ejerskab. Det var vildt. Jeg er kristen og har læst meget i Bibelen. Et sted beskriver Jesus, hvordan mennesker, der er elskede, tiltrækker mere kærlighed, mens dem, der ikke er elskede, kun opnår at skræmme alle de mennesker bort hos hvem, de søger kærlighed. Heidimaya gav mig følelsen af at være elsket, og det havde en magisk effekt. 

Skrevet af Claus

bottom of page