top of page

om os

Vi byder dig hjertelig velkommen til Kildens Kraft

Vores historie

Kildens Kraft blev stiftet i år 2019, på det grundlag at jeg som stifter ville udbrede kendskabet til effekten af menneskets egen indre kildes kraft. Fordi jeg tror på, at alle mennesker er i stand til at fremelske deres eget fulde potentiale, hvis lysten er stor nok. Hvor effekten vil kunne ses både ved egen hjælp og ved hjælp af vores forskellige behandlinger, arrangementer, retræter og forløb. 

 

Jeg ved, hvad det ville kunne gøre for helheden, hvis vi ser på sygdomme; psykisk som fysisk,, sygefravær på arbejdspladser, kriminalitet og adfærd. 

 

 

I Kildens Kraft har du mulighed for Essens retræter i Danmark og i udlandet forskellige steder, hjerte healing, psykisk og fysisk smertelindring gennem akupunktur, chok -og traume forløsning, feng shui, fysisk og psykisk oprydning, vision quest(udesidning) og at få en større viden omkring kost og ernæring via vores inflammationsforedrag og helsemøder rundt om i landet. 

​Jeg har igennem mit virke med massage og healing set massive beviser på, HVOR healende massage, berøring og healing er for mennesker og dyr. Og har selv på egen krop og sjæl mærket effekten af god massage og healing.

 

Jeg har 20 års erfaring i selvudvikling indenfor disse områder healing, tantra massage, massage, chok -og traumeforløsning, feng shui; psykisk og fysik indretning og oprydning, smertelindring, vækst og udvikling, manifestation, ernæring og udrensning på psykisk, mentalt og fysisk plan. 

Hjælp os med at sætte fokus på

DET GLÆDESFYLDTE LIV!

Anbefal en af vores behandlinger og lav en WIN-WIN: du får 10%, hvis den du anbefaler behandlingen til booker en behandling.

Ligeledes får denne person 10% på en behandling. På denne måde vil du, hvis du anbefaler os til 10 personer, selv få en gratis behandling efter eget valg.

 

Der er frit valg!

Meet the Team

Her kan du møde teamet bag Kildens Kraft, som alle gør sit allerypperste for at yde den absolut bedste service

bottom of page