top of page
Chok Release

Fra HANDLINGSLAMMET til HANDLEKRAFT

240_F_52241853_hLX1gHQlesjHFY0eMqUgI21kOHQ7KoWs.jpg
Når DIN SANDHED skal frem i lyset
Kopi af Certificeringslogo uden baggrund.pdf.png

Chok Release Terapi

 

Oplever du situationer, hvor du på den ene side ønsker at gøre en bestemt ting, du VED ville gøre dig rigtig glad og godt, men på den anden side, er der noget i dig, som holder dig fra at gøre det? Kender du det? 

 

Mennesker kommer ud for chok på daglig basis. Jeg har redskaberne til at støtte dig i at undgå at blive handlingslammet og ty til en overlevelsesstrategi, så som at fryse, flygte eller kæmpe. 

 

Jeg kan klæde dig på til at opdage dine egne handlingsmønstre, og få muligheden for at blive bevidst omkring, hvilke situationer du fastlåses i. Når først du bliver opmærksom på disse mønstre, som engang føltes trygge for dig, netop for at overleve noget du følte var farligt for dig på et tidligere tidspunkt i dit liv, da vil der være flere og flere ting der falder på plads i det store puslespil. Og mange ting vil du se en sammenhæng i. 

 

Nøgleord

 

Nærvær

Tilgivelse

Accept

Respekt

Åbenhed

Empati

Essens

Taknemmelighed

Ubetinget kærlighed

 

 

Gennem formidling af, hvad chok i virkeligheden er og hvordan det opstår får du nøglen til dit eget indre. Du vil langt bedre kunne sætte dig ind i situationer og hvilke energier der måtte være på spil i en given situation. Det gælder både for dit eget vedkommende og får andres vedkommende. Det kan have enorme fordele, at vide hvad der er i gang i både dig selv og i andre. Jeg er her for at støtte dig til selvhjælp. Til at blive bedre og bedre til selv, at kunne navigere i livet med en lettere tilgang, og være indre styret, frem for at være styret udefra af ydre påvirkninger. 

 

Jeg arbejder blandt andet med dyb grounding, healing af indre barn og boost af dit sande jeg m.m. Jeg vil lære dig, at blive observatøren i dit eget liv, med en dyb forståelse af, HVEM du virkelig er. Jeg arbejder ligeledes med grænsesætning, beskyttelse, væren, essens og lysglimt.

 

Alt det kræver er, at DU GIVER SLIP… Og er villig til at “stikke tåen i søen” for et øjeblik at mærke smerten, for derefter at forløse det og lade det ligge gennem min støtte. Jeg er der hele vejen, og du bliver ikke på noget tidspunkt ladt alene. Du er i trygge hænder. Og vi er til stede sammen lige nu og her. 

 

Når jeg arbejder med dybe processer i mennesker, mærker jeg efter om du har energi til at forløse flere ting, eller du er mættet. Det kan kræve energi for dit vedkommende, at arbejde med dig selv. Jeg passer på ikke at overbehandle eller overstimulere dig, da du ellers vil komme på overarbejde, og ikke ville kunne få det rette udbytte af behandlingen, hvis vi ikke stopper i tide.    Pauser er også en meget vigtig faktor at implicere i en behandling.        Så din krop og hjerne får den tid der er nødvendig for at lagre det “nytillærte” som du har arbejdet med lige forinden. 

 

Et chok behøver ikke at være noget vildt og voldsomt. Det kan sagtens være noget for andre ret ligegyldigt eller ufarligt, mens det for dig kan virke meget voldsomt og dramatisk, og omvendt. Det er altid vigtigt at huske, at hvert menneske oplever en given situation vidt forskelligt, også selv om der har været flere implicerede i samme oplevelse. Her kan du godt komme til at føle dig alene om oplevelsen, da ingen kan se oplevelsen fra samme “vinkel” som dig. Her er det at jeg vil kunne guide dig ind i en forståelse af, hvordan hjernen og kroppen arbejder sammen og konstruerer DIN oplevelse af situationen. 

Læs gerne her, hvad mennesker der søger min støtte siger om min behandling

"Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos dig, der er sket en kæmpe selvudvikling ved at jeg kan se jeg ikke længere flygter eller bliver angst på samme måde som jeg gjorde tidligere. Det med at se gamle ting med nye øjne og i nuet Små ting som har ændret på, hvordan jeg var som person, har vi arbejdet med. Det at jeg nu tør snakke mere frit om, hvordan jeg har det som person og ved hvorfor jeg reagerede uhensigtsmæssig i nogle situationer, dette har ændret sig og der dukker nye ting op. Her kan jeg bruge de ting som jeg har lært igennem forløbet. Tusind tak<3"

Dbh. Heidi

"Jeg har haft glæde af Heidimayas Chok Release terapi i forbindelse med en ubehagelig afskedigelse. Jeg er blevet mere rolig og fået mere jordforbindelse efter blot fire sessioner og genudspilningen af ubehaget er forsvundet. Jeg tror, at Heidimayas behandlingsform kan virke underlig på nogen, men når den virker, hvad er der så at sige... Heidimaya er yderst imødekommende og gør alt, for at man føler sig godt tilpas"

Skrevet af Carina, en tilfreds klient

 

Jeg er kanal for, at du mere og mere kommer over i essenstilstand frem for en tilstand af at være ude af dig selv.

Hvis du mærker efter, sådan rigtig dybt, vil du så sige at du er mest i essens eller i en tilstand af at være ude af dig selv? 

 

JP7836c1.png
JP7849c1.png
JP7803c1.png
JP7870c1.png

Essens   

Her handler du udfra at være:             

Indre styret                                                   

I balance

Harmonisk

Kreativ/fantasifuld(behøver ikke kun være på den kunstneriske måde, men blot at være aktiv i din fantasi, og udtrykke dig.

Barnlig nysgerrig

Rolig

Jordforbundet

Centreret

Åben

Tillidsfuld

Modig til at gøre det dit hjerte længes efter

Ubetinget kærlig

Frigjort

Ufordømmende

Urkraftig

Intuitiv

I væren

I Flow/Bevægelse

Modtagelig

Givende/Nærende

Ude af dig selv

 

Her handler du udfra at være:

Ydre styret 

Ude af balance

Nervøs

Angst

Uden tillid

På vagt

På flugt

Magtesløs

Lukket

Isoleret

Apatisk

Fordømmende

Urolig

Betinget kærlig

Ude af dig selv

I Fortid og Fremtid

Fastlåst

Stagneret og Statisk energi

I Gøren og Hyperaktiv

Sanseapparatet er Sløret eller Skærpet (over -eller underdrevet)

Krævende

Aktiv og passiv aggressiv

Aktiv fejlfinder

 

At være fanget i en krop der er i konstant alarmberedskab og “evigt vågen” kan være meget udmattende, og føre til forskellige tilstande, såsom stress, PTSD, angst, depression, diagnoser og fobier m.m. 

 

Disse tilstand behøver ikke at være “et stempel” man får på sig. Jeg arbejder med mange forskellige mennesker med vidt forskellige tilstande. Og jeg mener at der altid er en vej ud af “blindgyden” Når jeg siger blindgyden mener jeg i virkeligheden, at jeg er af den overbevisning, at når man har fået et chok eller et traume, så er man faret vild i sit indre, og har svært ved at finde døren ud igen.

 

 

Jeg holder meget af metaforer som disse: 

 

"Jeg kan ikke se skoven for bare træer…" 

 

eller  

 

"Jeg føler mig ude af mig selv…"

 

eller 

 

"Jeg føler jeg går rundt i en osteklokke…"

Varighed: 60 min. 

Pris 1:1 sessioner                                                                                                                                                                           kr.900

 

Har du brug for at aflyse din tid?

Hvis du skulle få brug for at aflyse din tid, har jeg nogle forholdsregler omkring dette.

Aflysning indenfor 24 timer inden din behandling påbegyndes, betales 50% af det fulde beløb af behandlingens værdi. 

Beløb indbetales på dette kontonummer: 

9090 0005792835, husk at skrive dit navn på indbetalingen.

Udeblevet indbetaling medvirker, at der bliver tilsendt en mail med en rykker påmindelse, hvor første rykker er gratis, derefter vil der pålægges kr.100 pr. rykker. 

"Alle er fødte små uskyldige væsner"
bottom of page