top of page

Handels -og abonnementsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:

Kildens Kraft

Haldvej 14, Hald

8983 Gjerlev

CVR: 29486689

Kontakt os på info@kildenskraft.dk

Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail, som fysiske kurser eller arrangementer, eller med Post eller fragtmand. Husk at tjekke dit spamfilter ved digitalt leveret produkter.

Produkter kan købes med både Dankort, Visa og Mastercard.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms, med mindre andet er oplyst.

Abonnementer og ratebetaling

For abonnementer og rater gælder, at abonnementsprisen eller raten, som er oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode eller rate. Kvittering for trækket tilsendes pr. mail, og det er dit eget ansvar at gemme denne.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnement tilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Vi kan ikke tage specielle forholdsregler i forhold til særlige former for spamfiltre eller mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra os. Har du problemer, kan du naturligvis altid kontakte os

Opsigelse

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet ved at klikke på det link, der står i hver faktura. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales. Du kan også skrive til info@kildenskraft.dk 

Ratebetaling

Du har ved din tilmelding forpligtet dig til at betale det fulde beløb, også hvis du har valgt at betale i rater.

Ændring af betalingskort

Ønsker du at ændre det kort abonnementet eller ratebetaling trækkes på, gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Levering

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

Returret

Der er 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på info@kildenskraft.dk  og du vil få alle pengene tilbage.

BEMÆRK: Fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed adgang til det pågældende kursus eller online workshop.

Ved køb af abonnement giver du dit samtykke til, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder.

For workshops, events og forløb online eller fysisk gælder det at ved mindre end 1 måned til afholdelse tages 50% i gebyr. Ved mindre end 14 dage gives ingen refusion. Du er dog altid velkommen til at give din plads til en anden.

Ved retræter i udlandet, gælder det dog at der betales enten det fulde beløb eller i rater. Der er ikke refusion, når der er 1 måned tilbage før retræten afholdes, grundet reservation til lokation, som betales forud det pågældende sted. Du er også velkommen til at give din plads til anden side, med godkendelse fra Kildens Kraft. 

Digitale produkter

De er dine til evigt eje, medmindre andet fremgår eller til abonnementet opsiges. Vi forpligter os ikke til at hoste materialet til evig tid. Det er købers ansvar at downloade og tage backup af materialet, hvis køber skulle miste sin adgang. Vi vil dog altid varsle med mindst 14 dage, hvis vi skulle lukke ned for adgangen. Det er købers ansvar at vedligeholde og rette den mailadresse, vi sender varsel på.

Adgang til digitale produkter

Du vil modtage en separat email med dine login oplysninger.
OBS: Gem disse oplysninger.
Du skal bruge dem til at få adgang til dit materiale, når som helst.
Du logger ind med din email, du foretog købet med eller dit Simplero ID.
Skulle du have glemt dit kodeord, kan du anmode om et nyt via log-ind siden.
Du har også adgang til materialet via appen "Simplero", som du finder der hvor du nu normalt henter dine apps.

 

 

Rettigheder

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Kildens Kraft Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Tvister og værneting

Enhver tvist mellem Kildens Kraft og kunde skal først søges afgjort ved forhandling. Kan parterne ikke nå til enighed, skal tvisten afgøres af domstolene efter dansk ret ved Retten i Randers som første instans.

Ændringer af medlemsbetingelserne

Kildens Kraft forbeholder sig retten til løbende at ændre handelsbetingelserne uden at underrette medlemmerne særskilt herom. De til enhver tid gældende medlemsbetingelser vil fremgå af websitet. Alle kunder bør til løbende at holde sig orienteret om ændringer af betingelserne.

 

 

Læs Cookie- og privatlivspolitik her

bottom of page