top of page

Retræter på madeira 2024

Kæreste dig

Jeg inviterer dig nu til en oplevelse, hvor du lærer at styre dit liv indefra og ud. At være fri af ydre påvirkninger. Fri af at føle dig tvunget til noget som helst, andet end lige det dit smukke hjerte ønsker allermest. Nemlig at være fri. Frihed er altafgørende for at leve et sandt og glædesfyldt liv. Essensen i dig har brug for at komme ud i friheden og smage på livet med alle dens vidunderlige og nærende aspekter. Hvor det KUN er dig der sætter dagsordenen. Længes du mod at styre efter din egen indre GPS, og ikke efter andres begrænsninger eller overbevisninger? Så vil dette kunne være en stor mulighed. 

Dette er kærligheden til dig selv, til andre og selveste livet i al sin skønhed. Når du er i fuld kærlighed til dig selv, andre og livet, er næstekærlighed noget der falder dig let og det vil andre spejle sig i, og ligeledes føle trang til at være en del af. Det er så smukt. Så uendelig smukt. 

En rejse dybt ind i dig selv, din sjæl. For at skabe grobund for porten ind til din medfødte ubetingede kærlighed, først og fremmest til dig selv, dernæst til alt andet. På et sådan plan, hvor intet får lov at forstyrre. Helt uden støj og ydre påvirkninger, såsom elektronik, artikulering, interageren med andres energier, forpligtelser, forventninger og eventuelle bånd der måtte være. 

bottom of page