top of page
image.png

Om os

Jeg hedder Heidimaya og er 47 år.

 

Jeg vil gøre en stor indsats for at berøring vil blive en accepteret og ønsket del af verdensbefolknings bevidsthed, og at alle 2 gange i måneden modtager gratis massage/healing/berøring på statens regning. 

 

Jeg ved, hvad det ville kunne gøre for helheden, hvis vi ser på sygdomme; psykisk som fysisk,, sygefravær på arbejdspladser, kriminalitet og adfærd. 

 

Jeg synes det burde det være en menneskeret!

 

 

I Kildens Kraft har du mulighed for massage, hjerte healing, psykisk og fysisk smertelindring gennem akupunktur, chok -og traume forløsning, feng shui, fysisk og psykisk oprydning, vision quest.

​Jeg har igennem mit virke med massage og healing set massive beviser på, HVOR healende massage, berøring og healing er for mennesker og dyr. Og har selv på egen krop og sjæl mærket effekten af god massage og healing.

 

Jeg har 20 års erfaring i selvudvikling indenfor disse områder, healing, tantra massage, massage, chok -og traumeforløsning, feng shui; psykisk og fysik indretning og oprydning, smertelindring, vækst og udvikling, manifestation, ernæring og udrensning på psykisk, mentalt og fysisk plan. 

Hjælp os med at sætte fokus på

DET GLÆDESFYLDTE LIV!

Anbefal en af vores behandlinger og lav en WIN-WIN: du får 10%, hvis den du anbefaler behandlingen til booker en behandling.

Ligeledes får denne person 10% på en behandling. På denne måde vil du, hvis du anbefaler os til 10 personer, selv få en gratis behandling efter eget valg.

 

Der er frit valg!

bottom of page