top of page
woman-receiving-relaxing-facial-massage_

I trygge hænder

Hos os er Du i trygge hænder. Før hver behandling indleder vi denne med en forsamtale, for at finde frem til den bedste løsning for netop, at kunne give Dig de bedste forudsætninger for et resultat, der virker for dig...

Din VISION er vores MISSION

Massage

Massagens kunst

Massagebehandling kan gå dybt i kroppen med teknikker som vrid, stræk, tryk og æltning, så blodcirkulationen i væv øges. Det er en effektiv måde at fjerne affaldsstoffer og spændinger. Og hvorved infiltrationer i muskelvæv lindres. Restitution i trætte og ømme muskler styrkes.

Dybdegående massage er en effektiv metode til at afhjælpe skader og problemstillinger – blandt andet muskelspændinger, hovedpine, ryg-, iskias-, lænde- og nakkeproblemer, piskesmæld og forstuvninger. Fordøjelse, nerve-, hormon- og lymfesystem påvirkes samtidig, så der efter behandling opnås øget energi og velvære.

Jeg har mange gange tænkt at alle mennesker, børn som voksne og endda dyr burde kunne modtage massage eller healing mindst 1 gang i måneden gratis (på statens regning) Da jeg ved at netop, at påvirke taktilsansen(fysisk følesans) gennem berøring og massage, vil man kunne nedsætte en stor procentdel af al kriminalitet i verden, samt dårligt selvværd, dårligt selvtillid, ensomhed, vrede, frustration, fysiske sygdomme, grådighed, egoisme, had og vende det til ren kærlighed, empati, ydmyghed, respektfuldhed, hjælpsomhed og bevidsthed.

Hvem kan drage fordel af massage: 

Alle der har brug for berøring, stimulering af blodcirkulation, lindring af infiltrationer, spændinger, fjernelse af affaldsstoffer, forstuvinger m.m.kan have stor effekt af en massage. ​

Hvor mange behandlinger skal jeg have? 

Det er helt op til dig, og det kommer an på, om du får behandling pga. smerter eller for at nyde en velgørende afslapningsmassage? 

Modtager du behandling hos andre behandlere, er det vigtigt at informere om dette, da vi sammen kan lave et forløb(samarbejde) tilrettelagt helt efter dit behov. 

Jeg benytter afslappende og beroligende klassisk musik under massagen til at øge roen der falder over dig.

Ligeledes benytter jeg 100 % naturlige essentielle æteriske olier i disffuser til at skærpe din afslapning og velvære. Disse olier vil gøre din hud og dit velbefindende rigtig godt, og især hvis du har taget et bad lige inden massagen, hvilket jeg altid anbefaler. På denne måde vil din hud være langt mere modtagelig for disse oliers gavnlige og nærende egenskaber. At tage et bad inden vil også gøre dig mere afslappet. 

essens Massage

Når Du ønsker at nå dybere end en alm. massage...

woman-with-closed-eyes-enjoying-massage_

                                                ”Stilhedens magi tillader os at se og høre”

 

 

Berøringens gave

Jeg vil her nævne de fysiske og psykiske fordele ved massage og berøring.

Psykiske gevinster

Der er mange psykiske gevinster ved at modtage berøring. Du lærer at føle empati, ro, tålmodighed, ubetinget kærlighed, Indlæring, styrkelse til at evne fordybelse og koncentration, at kunne rumme, kontinuitet og overblik. Du vil gå derfra med en følelse af at være kommet ned i kroppen og at have været sammen med dig selv, hvor ingen forventede noget som helst af dig. Kun ren og skær nydelse og fordybelse på en måde, som man kun oplever, hvis man virkelig er tilstede i øjeblikket. Det er her du vender tilbage til dit liv med fornyet energi, kraft og overskud. Og en udvikling på det indre plan vil være sat i gang i dig, selv om du umiddelbart ikke vil kunne mærke det lige med det samme. Nye ting og oplevelser vil kunne dukke op ud af ”den blå luft” som du ikke havde set komme. Du vil føle dig langt mere hel og afbalanceret. Og føle en større kærlighed til dig selv og din omverden. Se på dem på en anden og mere kærlig måde. Og der vil være mulighed for at du vil have større tendens til at være mere åbensindet og tolerant.

 

Fysiske gevinster

Berøring stimulerer blodomløbet, stofskifteprocesser og hormonsystemet.

Huden er menneskets største sanseorgan, og det sted, der oftest mangler opmærksomhed.

Jeg har observeret at unge drenge har ufattelig meget brug for at tumle og bryde med andre drenge. Det er der en meget grundlæggende grund til. Især de drenge, som ikke har fået eller får dækket deres taktile behov (og sikkert andre behov også) har et meget stort behov for at blive rørt og røre andre, for at kunne mærke sig selv, idet de mangler at få dækket disse basale og livsnødvendige behov gennem deres forældre eller andre voksne omsorgsgivere. Piger har nemmere ved at give kram og sove sammen. Og sørger for på denne måde at få dækket deres behov for berøring, idet piger oftest er mere intuitive af natur. Drenge kan sagtens lære at udvikle denne sans også gennem meditation.

 

                  ”Vitalitet kommer af at skabe med instinkterne, ikke at undertrykke dem”

 

Essens Massage

 

​Essens Massage læner sig op ad det mange kender som tantra, her er der blot tilføjet healing også. Det der er forskellen her, er at jeg for det første er fuldt påklædt, ingen gensidig berøring er, jeg ikke bruger min krop til at massere med og der ingen lingam massage er. Der hvor der er en fællesnævner, er den meget langsomme, blide og dybe berøring finder sted. Rigtig mange af mine kunder beskriver disse 3 faktorer, som de allermest essentielle i massagen, som jeg hellere kalder for berøring, end massage, da det i langt højere grad er en berøring jeg giver. Jeg elsker selv at give denne form for energi videre igennem mig. For jeg er blot en kanal for energien til at flyde igennem til dig. Dette vil du mærke, hvis du er åben for at modtage, hvad som kommer til dig igennem dette. 

Jeg har igennem mine 14 års tantriske og massage praksis haft mange forskellige oplevelser på godt og ondt. De fleste har været rigtig gode. Og givet både mine klienter og jeg meget. For mig handler det om at give ren kærlighed til et andet menneske, og skabe et ”rum” for dette menneske, som med stor tillid lader et fremmed menneske træde ind i Deres sfære, og hvor mennesket finder kærligheden til sig selv.

At være i sit hoved meget af tiden, er noget rigtig mange mennesker, der kommer hos mig, nikker genkendende til. Disse mennesker siger samstemmig at de har brug for at komme ned i kroppen og mærke sig selv, og ikke skal præstere hele tiden. Nogle har tydelige tegn på begyndende stress, og har bare brug for at have et ”rum”, hvor de kan lade tankerne hvile for en stund, hvor de vil få fornyet energi og virkekraft. Mine klienter mærker en dyb ro og afslappende rytme i Deres indre efter en behandling. Med nogle af mine klienter sker der en form for symbiotisk ekstase forstået på den måde, at modtager og giver føler sig meget afslappede og i harmoni med hinanden og sig selv. Ingen forventer noget af hinanden, men blot at være tilstede i øjeblikket. Det skaber en connection imellem dem, som kan være meget smuk og berigende.

Jeg anvender en kombination af massage, let langsom berøring og healing under sessionen, så jeg på den måde vekselvirker imellem disse metoder.

Jeg nævner altid for mine klienter, at det kan være en god ide at lukke øjnene under sessionen, idet 85 % af ens sanseindtryk sker igennem øjnene. At lukke øjnene kan være med til at skærpe andre sanser, så som taktilsansen(følesans) som førnævnt ovenfor. Og vil på den måde være en mulighed for at få større nydelse ud af det.

 

 

 

Hvordan foregår en Essens Massage hos Kildens Kraft?

 

Jeg ligger vægt på at DU er i fokus, når du kommer til behandling hos mig...

For at gøre massagen mest mulig behagelig for dig anvender jeg en stor madras liggende på gulvet, da det for mig er vigtigt at være så tæt på jorden som muligt. At anvende en madras på gulvet giver en langt større bevægelighed for alle. Og samtidigt giver det bedre komfort. 

Olie er en vigtige del af helheden, og derfor bruger jeg en blanding af mandel- og kokosolie, hvor jeg kan hvis det ønskes tilføre beroligende eller opløftende æteriske olier. Det kan være lavendel, olibanum, rose, citrus eller sandeltræ.

Da jeg ønsker at skærpe stemningen i processen anvender jeg levende lys, som er 100% naturlige fremstillet af plantevoks. 

Jeg benytter røgelse under massagen for at øge den afslappende massages effekt. Har du tendens til allergiske reaktioner, er det vigtigt at informere mig omkring det inden du kommer. 

Musik komponeret til selve massagen er også meget vigtig for at skabe den helt rigtige atmosfære... Musikken jeg anvender varierer i toner, styrke og genre, idet den har en meget vigtig funktion ved at påvirke din underbevidsthed til at følge de forskellige bevægelser og strøg gennem hele massagen. Under massagen vil du kunne være påvirket på forskellige måder ved at gennemgå de forskellige frekvenser et menneske hver dag oplever via hjernebølger. Dette er forklaret ovenfor under overskriften: "din egen rytme" På nogle tidspunkter igennem massagen vil du være meget vågen, mens andre vil du være døsig, sovende eller meget vital. Det er meget forskelligt fra menneske til menneske, hvordan man reagerer. Nogle oplever at komme igennem hele følelsesrepertoiret, og som giver en enorm lykkefølelse(kærlighed) og følelse af taknemmelighed, som kan sidde i hele systemet i lang tid efter. 

Selve massagen foregår på den måde at du og jeg sidder overfor hinanden for at lave nogle vejrtrækninger sammen, for at skabe ro i vores sind og krop. Derefter holder jeg på nogle punkter på dig for at øge afslapningsprocessen yderligere. Så beder jeg dig ligge dig på maven. Og jeg begynder at massere ganske langsomt. De meget langsomme blide strøg er et af massagens meget væsentlige grundsten, og det der udskiller sig fra andre former for massage. 

For mig er alle dele af kroppen lige vigtige at give opmærksomhed, idet der ellers vil mangle noget i helhedens dynamik. 

Det er selvfølgelig helt op til dig om du har steder på din krop, ansigt, isse, ben, fødder, arme eller hænder du ikke ønsker berørt. 

Nogle kan have svært ved at ligge i 2 timer, hvor de "bare" skal være åbne, modtagelige og tillidsfuld uden at skulle præstere noget for nogen. Men det er netop HER det er så vigtigt bare at lade tingene ske, være helt i ro og følge processen. Rigtig mange kommer til mig netop for at komme ud af hovedet, ned i kroppen, og bare aflade og igen af lade op på ny. Her er der tid til restitution og fordybelse i DIG... Du vil ledes til at styre din opmærksomhed ned i din krop og mærke hver en celle. Du kommer uden tvivl til at mærke dig selv på et helt andet plan end du plejer. Der vil være mange små processer indeni dig, som går i gang under massagen og du vil kunne få en følelse af at vågne. Nogle får en stor opvågning, idet Deres kundalinikraft vækkes til live. Dit nervesystem vil blive opdateret og beroliget på en meget blid og nænsom måde. Din hjernefunktion og nervesystem vil ændres til en lang mere gunstig og nærende måde at fungere på. Og du vil opdage nye sider af dig selv og verden omkring dig. Og samtidig vil du kunne anskue livet fra helt andre synsperspektiver, langt mere indefra, hvor du vil være mindre og mindre påvirket af ydre påvirkninger. 

Det kan virke voldsomt og anderledes, især hvis man ikke har prøvet det før. Men der er intet farligt i det, kun en dejlig følelse af at mærke sig selv dybt og inderligt. Det kan vise sig fysisk som blid/voldsom rysten/dirren, grin, gråd, kramper, brøl eller skrig. Dette er blot forløsende for personen, som mærker disse vibrationer. Massagen afsluttes med varme håndklæder der ligges på din krop, som vil åbne dine porrer, som er dine åndehuller og en af flere mulige veje til udrensning af ophobede affalds -og giftstoffer. Samtidigt med at de varme håndklæder åbner op for dine porrer, vil jeg også anvende håndklæderne til at aftørre de overskydende olie af din krop. 

De blide langsomme strøg mod din hud, den varme helende olie, den vitale røgelse, levende lys og den så sigende og rørende musik alle i en fælles konstellation giver en meget smuk oplevelse for både modtageren og giveren. 

Varighed: 2 timer

Essens Massage:                                                                                                                        1400 kr. 

Essens Massage Udvidet

Denne massage er en udvidelse af Essens massage, blot med nogle andre elementer. I denne massage bruger jeg både hænder og kroppen til at massere, hvilket vil sige, at jeg har en sarong på i starten af massagen, hvorefter jeg tager dette klæde af for at massere din krop. 

Det vil værre muligt at modtage lingam massage(massage af genitalierne) i denne massageform. Dog uden ydre udløsning. Der vil ikke være mulighed for gensidig berøring. Det er mig der giver og dig der modtager. Der vil ikke lægges varme håndklæder på din bagside. 

Varighed: 2 timer

Essens Massage Udvidet:                                                                                                         2000 kr. 

Essens Massage Udvidet Deluxe

Denne massage er en udvidelse af Essens Massage Udvidet, blot med nogle elementer tilføjet. Her starter du med at få et dejlig varmt fodbad med nærende og super udrensende Epsomsalt (Magnesiumsulfat) som renser dig for ophobede affalds -og giftstoffer (20 min) Hvor du sidder dejligt afslappet i en "fuglerede"stol med tæppe på og med dæmpet belysning(levende lys) varme i "brændeovnen" og det dejligste afslappende musik, som får dig til at slappe endnu mere af. Bare nyde egentid...

Fødderne er det sted på kroppen, hvor du optager bedst, idet der er der, hvor du har de største porrer, som er din krops eget udrensningssystem og åndehul.

Massagen afsluttes med varme håndklæder der ligges på din krop, som vil åbne dine porrer, som er dine åndehuller og en af flere mulige veje til udrensning af ophobede affalds -og giftstoffer. Samtidigt med at de varme håndklæder åbner op for dine porrer, vil jeg også anvende håndklæderne til at aftørre de overskydende olie af din krop. 

 

Varighed: 2,5 time

Essens Massage Udvidet Deluxe:                                                                                            2500 kr.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

 

 

 

 

                    
                         

                                                                                                                                                                                                                                                 

Undervisning for kvinder/mænd

Hvis det har vagt din nysgerrighed at vide mere omkring, hvordan massagen udføres, er der mulighed for selv at lære hvordan. Der er 2 muligheder for undervisning i dette tilfælde. Det kan enten være at jeg har en person, som kan modtage massagen eller du selv har en person som modtager massagen. Hvis du ønsker den første model, vil der være et tillæg at betale. Hvis du vælger model 2, vil der ingen tillæg være forbundet med undervisningen.

Hvem giver denne massage: Heidimaya 

Varighed: 2 timer

1.Undervisning uden selvmedbragt person til modtagelse af massage:                            2.250 kr. 

(bestil i god tid, da jeg bestiller mine medarbejdere til denne behandling) 

                                                                                           .

2.Undervisning med egen selvmedbragt person til modtagelse af massage:                   1.750 kr.                                                                                                                                        

                 Undervisning for par

Som par kan man virkelig gøre en stor forskel i sit parforhold ved at udvide og forny dennes fælles bevidsthed og energi gennem fælles undervisning. Det er en ny og berigende måde at genfinde kærligheden til sig selv og hinanden på. Der er mulighed for at det enten kan være en kvinde eller en mand, der underviser. Det er helt op til Jer, hvad I har det bedst med. Gennem undervisningen vil personen, der underviser Jer udføre en sektion af massagen, og derefter er det din tur til at massere, sådan skiftes I til at massere, så hele kroppen, fødder, hænder, isse og ansigt bliver berørt. Her er det muligt, at vi skifter modtagende og udøvende person efter endt massage undervisning, så begge parter modtager og underviser. Samtidigt med at det er utrolig dejligt og berigende at massere og modtage, kan det også kræve en del energi at være aktiv i 4 timer ad gangen. Så det er op til jer om det skal deles op i 2 x 2 timer eller 4 timer.

Hvem giver denne massage: Heidimaya 

Varighed: 4 timer

                                                                                                                                                                      Undervisning af 2 personer:                                                                                                     3.300 kr.

 

 

Har du brug for at aflyse din tid?

Hvis du skulle få brug for at aflyse din tid, har jeg nogle forholdsregler omkring dette.

Aflysning indenfor 24 timer inden din behandling påbegyndes, betales 50% af det fulde beløb af behandlingens værdi. 

Beløb indbetales på dette kontonummer: 

9090 0005792835, husk at skrive dit navn på indbetalingen.

Udeblevet indbetaling medvirker, at der bliver tilsendt en mail med en rykker påmindelse, hvor første rykker er gratis, derefter vil der pålægges kr.100 pr. rykker. 

 

"med tillid kan alt skabes"...
bottom of page