top of page

tors. 16. feb.

|

Kildens Kraft

Energy Liberation - Hjerte Healing

Lad dit hjerte åbne sig på ny. Få mere overskud, livsglæde og fornyet energi med Energy Liberation Hjerte Healing. Når du ønsker at åbne dig for livets essens... Lær at holde denne fantastiske smukke energi ved lige gennem åbning, rensning og genaktivering af dine energicentre.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Energy Liberation - Hjerte Healing
Energy Liberation - Hjerte Healing

Tid og sted

16. feb. 2023, 11.11 – 13.11

Kildens Kraft , Haldvej 14, Hald, 8983 Gjerlev

Gæster

Om eventet

Lad dit hjerte åbne sig på ny. Få mere overskud, livsglæde og fornyet energi med Energy Liberation Hjerte Healing.  Når du ønsker at åbne dig for livets essens... Lær at holde denne fantastiske smukke energi ved lige gennem åbning, rensning og genaktivering af dine energicentre.  Du vil opleve at dine blokeringer vil forløses, som skaber langt større klarhed. 

Healingen arbejder gennem din underbevidsthed og krop, og beroliger og balancerer dit nervesystem via vagusnerven, som har ansvar for utallige funkioner i hele dit system. Hvilket vil medføre at du vil mærke en lethed, større lyst til livet generelt og dit perspektiv på verden og dig selv vil ændres til en langt mere positiv indstilling, hvor nye døre åbnes til nye muligheder gennem uventede situationer og personer. 

Dette hold er med max.8 deltagere på hvert hold, så derfor er det vigtigt, at du tilmelder dig så hurtigt du har mulighed for det. Det er muligt at deltage 2 gange i ugen gratis, hvis du er betalende deltager på ét af mine forløb for mænd. 

GLÆD dig :-) 

Billetter

  • Energy Liberation - Healing

    0,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page